Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ηλεία

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος




  Γεννήθηκα στην Ανδραβίδα το 1968. Γονείς μου, ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων, από την Ανδραβίδα και η Ελευθερία Παναγιωτοπούλου (Βασιλάκη), από το Βαρθολομιό.

  Μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο στην Αμαλιάδα, από όπου και εισήλθα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Σπούδασα Marketing και Επικοινωνία (DMS City College of London και IAA New York). Σταδιοδρόμησα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον χώρο της επικοινωνίας και του πολιτισμού.

  Είμαι παντρεμένος με την Μαριάνθη Χαδούλα από την Αμαλιάδα και έχουμε τρία παιδιά. Τον Κωνσταντίνο (M.Sc. Δημόσιας Διοίκησης), τον Γεώργιο-Ιωάννη, Οδοντίατρο Αθηνών και τον Δημήτρη, πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας.

  Εντάχθηκα στην ΠΑΜΚ το 1982 και από τότε αγωνίζομαι για μια δίκαιη κοινωνία. Από το 2006 έως το 2014 θήτευσα στην Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄βαθμού στην Ηλεία και το 2019, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα με την ομιλία μου στην ιστορική συγκέντρωση στο Γαλάτσι, ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας, συμμετείχα στην ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

  Εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία ομόφωνα με εξέλεξε Συντονιστή του Τμήματος Μικρομεσαίων του κόμματος.